Qui som?

JR SUPERMERCATS som una empresa familiar que es va contituir l’any 1980 amb l’obertura del seu primer supermercat al carrer Vapor de Vilanova i la Geltrú. Al llarg dels anys la seva gestió i dedicació ens va permetre anar ampliant el negoci obrint més centres, i actualment l’empresa compta amb 6 supermercats ubicats a Vilanova i la Geltrú.

Amb l’objectiu de satisfer les necessitats dels nostres clients JR Supermercats ens hem anat consolidant com un referent en els supermercats de proximitat i arrelats al territori oferint una àmplia gama de productes de qualitat al millor preu.

Creiem fonamental el tracte proper i familiar amb els nostres clients, sent sensibles a les seves necessitats i suggerències i això fa que siguin molts els veïns i veïnes dels diferents barris de Vilanova i la Geltrú que al llarg de tots aquests anys ens han anat acompanyant.

Formem part de la central de compres FACSA, que compta amb una dotzena d’associats a tota Catalunya i plegats gestionem més d’una seixantena de supermercats, i això fa que poguem oferir als nostres clients les marques líders del mercat a preus excel.lents així com les nostres marques pròpies que es caracteritzen per una enorme qualitat.